Thrane, Marie, n., 1994-
Middag for 25 kroner Marie Thrane . - Oslo : Gyldendal, 2020. - 144 sider
På omslaget: 52 billige middager Denne boken viser vei til et balansert og rimelig kosthold. Marie Thrane har en master i folkehelsevitenskap og trekker på sin egen erfaring med å mette seg selv på et stramt budsjett. I boken leder hun deg frem til de gode ingrediensene, matvarer det lønner seg å bruke og hvordan disse settes sammen til et fullverdig måltid som ikke overstiger 25 kr. Boken inneholder forslag til handlelister med de mest brukte ingrediensene, hvor du kan få tak i dem og hva det er gunstig å handle inn i større kvanta. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal ha alternativer til kjøtt og de er utstyrt med tips til gode restemåltider, slik at du unngår å kaste mat. Boken er også utstyrt med tips til superspareren som ønsker det enda billigere. Den henvender seg til studenter, pensjonister, småbarnsforeldre eller de som bare ønsker å leve mer bærekraftig. Omtalen er utarbeidet av BS.
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.